Herkut & Inhokit

Täältä löytyypi nyt sitten lista ruoka-aineista/ruuista, joita en syö laisinkaan, syyt miksi en ja mitä aion kokeilla. 
Toivoisin tosi paljon erilaisia vinkkejä ruuanlaittoon erityisesti niistä aineksista joita olen ajatellut kokeilla!


Alempana myös lista herkuista, joista aion luopua kokonaan tai vähentää huomattavasti!


Inhokit:


Kaali [kaalilaatikko, kaalikeitto, kaalikääryleet, jne.]
En syö, enkä aiokaan, sillä opettaja pakotti minut siihen ala-asteella ja muistikuvat ovat kamalat.


Sienet [kaikki sieniruuat]
En aio kokeilla, maistuvat mielestäni mutaiselta metsältä.


Tomaatti, lanttu, nauris  [allergia]


Äyriäiset [ravut, etanat, simpukat]
Koostumus kertakaikkiaan ällöttää näissä, olen maistanut, mutta koostumus saa yökkimään.


Kukkakaali, parsakaali, erilaiset salaatit [ei perus-lehtisalaatti]
Näistä voisin kokeilla, jos osaisin jotain hyvää niistä valmistaa.


Munakoiso, kesäkurpitsa, bataatti, palsternakka
Näistä en yksinkertaisesti osaa mitään valmistaa, enkä liioin ole maistellutkaan.


Pinaatti [tuore]
Keittoa en syö, mutta lättyjä kyllä, ehkä tuoreesta saisi jotakin?


Kahvi [kaikki mikä maistuukin kahvilta]
YÖK YÖK YÖK!!


Juustot [homejuustot, tavalliset, erikoisemmat, feta..]
Syön juustoa ainoastaan pitsan päällä sekä käytän tuorejuustoja leipomisessa ja leivän päällä, muuten ei.


Sinappi
HYI HYI HYI!!


Herkut:


Juustosnacks [mmmmm. <3 syön viikottain ja tästä luovuttava!]
Sipsit [muitakin silloin tällöin liikaa, luovuttava!]
Battery [vain ja ainoastaan battery, päivittäin väh. 2-3 tlk., vähennän aluksi yhteen tölkkiin]
Roskaruoka [aina baarireissun jälkeen kebap, pitsa tai hese-mättö, tästä luovuttava]
Alkoholi [siideri, harvoin olutta, viikossa 1-10 annosta, viikottaisesta käytöstä aion luopua]


Pitänee lisäillä tänne, jos listoille nousee uusia aineksia ja samaten miten olen edennyt aineksien käytön kanssa.