sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hyvästit

Tämä on nyt kenties viimeinen kerta, kun kirjoittelen tähän blogiin..

Mutta sepä ei tarkoita sitä, että luovuttaisin projektin suhteen tai lopettaisin blogin pitämisen, ehei! 
Kuten olette ehkä lukeneet, muutan kahden viikon päästä vihdoin omaan kotiin ja vihdoin pääsen järjestelemään elämäni niin, että arkiaskareet ja tämä projekti kulkee joustavasti omalla rutiinillaan. Se miksi tämä saattaa olla viimeinen kirjoitus juuri tänne, johtuu siitä, että haluan ja pääsenkin aloittamaan tavallaan kaiken puhtaalta pöydältä! Muutan vanhempien luota omaan kotiin, tosin jo toista kertaa, mutta ei sen väliä. Saan käännettyä uuden sivun elämässäni ja se tarkoittaa myös sitä, että haluan aloittaa tämän projektin myös alusta.

Tulen säästämään tämän blogin, jotta kiinnostuneilla on mahdollisuus lukea aikaisempia tekstejäni, mutta siksi myös aloitan kokonaan uuden, että tekstit eivät oikeastaan ole sitä mitä piti, pääasiassa valitan surkeata elämääni. Okei, kyllähän se elämä on nyt potkinut päähän tänä vuonna oikein urakalla, mutta eikös se niin mee, että se mikä ei tapa, se vahvistaa?!

Jotenkin tuntuu, että kun unohtaa itse kaikki menneet, on helpompi jatkaa eteenpäin. Osiltain tulen varmasta viittaamaan uudessa blogissa tähän vanhaan, mutta kirjoitan myös niin, että uusien mahdollisten lukijoiden on helppo pysyä kyydissä. (:

Joulukuun alussa on siis heti uuden blogin julkistus ja voi olla, etten pysty olemaan sinne asti hiljaa, mutta jos niin käy, niin tiedätte miksi. :D
Uudessa blogissa tulee olemaan paljon samaa, mutta välitavoitteet ja lopullinen tavoite ovat hieman muuttuneet aikaisemmasta, selkeämmäksi ainakin itselleni. Lisäksi tulen panostamaan huomattavasti paljon enemmän kuviin, jotka nimenomaan ovat omasta elämästäni. Mielestäni kuvallista blogia on kivempi seurailla. (: Se jää vielä nähtäväksi, että uskaltaudunko kokonaan paljastaa kuka olen oikeasti vai jatkanko edelleen anonyymisti kirjoittamista.

Näillä eväillä siis mennään seuraavat pari viikkoa ennen kuin uusi (upea) blogi paljastuu! (: