keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Valitusta valitusta

Huoh... Kuten voi jo tuolta ruokapäiviksen puolelta huomata, ei oo ihan putkeen menny.. Tää flunssa alkaa toden teolla iskeä, eli todennäkösesti toi hengen ahdistus johtuu siitä. Ihan sama mistä johtu, se estää mun liikkumisen jo pelkästään sen takia, että herään öisin noin 10 kertaa 'haukkaamaan happea' tai yskimään... Onneks huomenna saan reseptin johonkin avaavaan lääkkeeseen ja perjantaina alotan sitten PEF-seurannan ja kolmen viikon päästä lekurille aika, että minkäslaiset lääkkeet sitten tällä kertaa. 
Oikeesti jotenkin outoa, että kokee taas tarvitsevansa niitä astmalääkkeitä, kun muistelinkin, että noi vanhat on oikeesti ikuisuuden vanhoja ja niinhän ne olikin. Viimesin määrätty 2007... En vaan oikeesti oo tarvinnut niitä, kun tosi satunnaisesti viime vuosien aikana, joten nyt todella harmittaa, että jo pelkkä koiran kanssa reippaasti kävely saa mut voimaan pahoin, kun en saa kunnolla henkeä.. 

En ollu salilla tänään ja peruin huomisen CxWorxinkin... Tuntuu, että on helpompi sairastaa tää flunssa pois nyt, kun se ei oo vielä pahempi, ettei sit tarvis ottaa saikkua ja kärvistellä ihan hullun flunssan kourissa, mutta toisaalta se tuntuu taas vaan ihan tekosyyltä olla liikkumatta.
Nyt, jos koskaan pitäis syödä oikeen terveellisesti, mutta oon niin väsynyt ton heräilyn takia, etten jaksa panostaa vaan pistän suuhuni just sitä mikä on helpointa. Lisäksi mä haluaisin jo oman keittiön takasin, että saisin kokkailla just sillon, kun haluan ja just sitä mitä haluan.

Kaiken tän muun ohessa, ärsyttää, kun ollaan odoteltu kohta kolme viikkoa päätöstä, että saadaanko yksi asunto ja hakijoita on niinkin paljon kuin yksi meidän lisäksi. Eli tosi hankala varmaan päättää... Soitin sille isännöitsijälle tänään ja hän sanoi, että tarkistaa yhden paperin, sitten tietää kummat valitsee ja soittaa minulle kohta takaisin. Odotin autossa työpaikan parkkiksella 45min, että herra soittaisi takaisin, jotta ei tarvitse matkalla pysähtyä jonnekkin tien varteen. Ja paskat kukaan soittanut, ajelin kotiin, ei mitään... Ei koko iltana mitään. 

Vittu. Pitäkööt asuntonsa.